torsdag, juli 19, 2007

Flera myror?

För att bäbisen ska vara förberedd har mamman börjat tala om Myran. Myran bor i mammas mage. Bäbisen ropar in i naveln uuuuut bäse, kom uuuuut! Myran kommer vilja amma och åka sjal och man kan inte leka så mycket med den i början. Bäbisen och Myra får dela på tuttarna, en var. Nu har det visat sig att bäbisen tror att det bor en Myra även i hennes mage och den kommer hon vara tvungen att amma och bära i sjal. När den lilla familjen satt och åt lunch berättade bäbisen bekymrat för mamman och pappan om sina tuttar och hur hon ska amma och ojade sig. Mamman och pappan förklarade att Myran bara finns i ett exemplar och att den bor i mammans mage. Det trodde inte bäbisen på.

4 kommentarer:

Zun sa...

Åh, så där hade (har!) vi det med Storasyster också, jag tycker det är väldigt charmigt!!!

Du är en så genomgod människa!

/Zun, som har en JÄTTEFIN PoP-klänning if you know what I mean

Anonym sa...

Vilken är din favoritparfym?
http://junitjej.blogg.se/1184957335_parfym.html
Ha en trevlig fredagskväll!

Anonym sa...

Åh, sådär höll vår Stora M på när lilla M skulle komma. Och när hon sen kom, så var det ett fasligt ammande. Jag ammade lilla M och Stora M ammade sin bäbiskanin. Och nallen. Och kanske dockan också. :-)

Makena sa...

Visst är det charmigt! *ler* Precis sådär pratar Joy också...Hon har såklart också en bebis i magen och nu har hon fått foglossning också preciiiis som mamma...