lördag, mars 29, 2008

Klädpartyn

Mamman är våldsamt förälskad i ett klädmärke. Det är precis så knasigt som det låter. Klädmärket säljs bara på homepartys, ni vet såna där som man kan köpa plastlådor på? Fast här är det barnkläder som gäller. Stormönstrade, hysteriska plagg som mamman älskar och pappan hatar. Det bästa är att man kan köpa plagg med samma mönster till alla familjemedlemmar. Alla som varit på en camping/gästhamn/stenabåt har sett hela familjer iklädda samma sorts träningsoverall. Precis så är det, men trendigt. Mamman är ett matchningsfreak. Det är antagligen ett uttryck för mammans behov av innerlighet i familjen (alt. galenskap). Att alla är klädda likadant ger en känsla av gemenskap och samhörighet. Tyvärr är inte pappan alls intresserad av att ha på sig en tröja med tvåhundra flyglan eller svettisjacka med hamstern Smulan på ryggen. Han tycker att mamman är otäck som klär barnen (och sig själv ibland) likadant och kallar sin familj von Trapp.

2 kommentarer:

Agneta sa...

Den här mamman är också vansinnigt kär i något så materiellt som dessa kläder. Moln, flygplan och äpplen klär numer mamman var och varannan dag. :-D

(Älskar att läsa din blogg, du skriver så härligt!)

Anonym sa...

Nu har jag läst hela bloggen, från början til slut, Mamman är precis så där härlig som jag minns henne, Jag kannästan höra hennes röst berätta varje inlägg. Mamman! Du är härligt, underbart knasig knasig, men vem är inte det? vad vore världen utan lite galensskap o knasighet lite då och då?
Många kramar