tisdag, juni 26, 2007

karriären

Mamman har sommarlov. Det ger tid att fundera och det är inte bra för mamman. Ska hon verkligen bli dagisfröken? Mammans senaste praktikplats var en studie i skräck, långt från den barska damen som kallade mamman för kandidat. Outbildade, rökande, bittra kvinnor som skällde på barnen och inte hade en enda aktivitet på två veckor. En gång visade dom film, det var tydligen pedagogiskt. My little pony.

Kanske mammans privata dagis? Bara snälla barn med snälla föräldrar som alla tycker precis som mamman. Som alla ammar sina barn och har dom i sängen och älskar dom som mamman älskar bäbisen. Hur många såna mammor och pappor kan det finnas i Masthugget?

4 kommentarer:

Anna sa...

Vad sorligt det låter, jag blir alldeles ledsen i ögat. tänk på att du behövs så vi slipper att dessa kvinnor tar hand om våra älskade barn. Det finns många sådana familjer i Majorna, de kan oxå gå på ditt dagis!

Katharina sa...

Åh... du r precis rätt person att ta hand om våra älskade barn. Du får inte sluta du behövs. Skippa dagis och bli dagbarnvårdare :)

Kram från sjalbarnsKatharina med ny blogg

metrobloggen.se/kramas

Unknown sa...

Har last din blogg, du skriver ju helt fantastiskt!! Har legat dubbelvikt och skrikit ratt ut av fortjusning! Keep up the good work.
Kram Madde i Schweiz

Sannasmamma sa...

Tack, tack :-)

aaaa; ett barn iaf, inte en dålig början.