måndag, september 18, 2006

En ny bäbis eller en till.

Bäbisens pappa vill ha en ny bäbis. Egentligen kanske en till men för mamman känns det som att byta ut den gamla mot en ny. De har ju redan en bäbis. En liten, liten skrutt som vill ammas och bäras och som vill sova nära, nära sin mamma. Helst på hennes huvud.

Bäbisens pappa kanske vill ha en ny fru också. Eller bara en till.

Mamman har prov-ammat en docka för att se bäbisens reaktion. Kanske skulle bäbisen vilja dela med sig av mamman och nöja sig med ett bröst. Dockan är trasig nu. Jaha.

9 kommentarer:

Anonym sa...

hihi!

det är roligt att kika in här och läsa då och då! :-)

Anonym sa...

Sätt igång bara :-)

Anonym sa...

Du är ju helt tokig ju! Underbart att läsa din blogg ju! Keep on blogging!

Katharina sa...

:-) Känner igen tankegången ;-)

Anonym sa...

Hihi!
men du det tar 9 månader för en bebis att komma ut och innan dess så kanske Sannis har slutat att amma och har hon inte det så finns det ju alltid ersättning ;-).

Anonym sa...

Stackars dockan. Vill inte veta några detaljer, men svartsjukedramat verkar vara av den karaktären att Kanal 5 kan skapa en story runt det hela.

Medan bäbis 1 skapar sig ett liv i glamour och strålkastarljus, kan mamman och pappan göra en bäbis 2 som får ett stillsamt inträde i familjen. När bäbis 1 slutat sin filmkarriär kan hon komma hem och dela med sig av alla pengarna och köpa mamman en egen spårvagn eller nått annat fint.

Unknown sa...

Jag tycker Sanna är en mycket sund människa, klart dockan ska ha däng!;-) Sanna har ju även förstått hela "bit-inte-den-hand-som-föder-dig"-grejen.
En eloge sanna, underbara Sanna!

Anonym sa...

Klart att tjejen ska ha ett syskon! Nu när dockan är trasig och allt ;) Allvarligt talat tycker jag att det är rätt visset att ingen av Ingrids sjalkompisar ska få syskon _nu_ så att vi kan fortsätta träffas.

Anna sa...

Ha,ha,ha Det var nog ett omen, hon är ju fortfarande nästan nyfödd ju!