fredag, september 22, 2006

Dagissjukan

Bäbisen och mamman är sjuka. Dom har feber, snuva, halsont och i mammans fall, dagisångest. Mamman säger att de är sjuka för att bäbisen har börjat på dagis, det finns så många baciller på dagis, det vet ju alla.

Men tänk om mamman är allergisk mot dagiset? Eller kanske försöker någon (eventuellt gud?) säga till mamman att bäbisen ska vara hemma istället? Som ett omen liksom. Och tänk då om mamman bara snyter sig hela tiden och knaprar bafucin mint och inte alls ser tecknen. Då kan vad som helst hända.

Det kan vara så att bäbisen trivs på dagiset. Motvilligt måste mamman medge att det verkar så. Tänk om hon blir ett riktigt dagisbarn. Ett sånt som slåss med pinnar, blir jätteglad för två gånger två centimeter stenhård rallyglass i nyponsoppan och som kan rörelserna till alla samlings-sånger. Herregud.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Imse vimse spindel klättrar...nej nej nej, med fingrarna så här...nu börjar vi om från början..Imse vim...vad gör du med glassen?

Unknown sa...

Förhoppningsvis blir hon inte juniormästare i pusselläggning på tid heller! Eller tänk om hon snart kan göra ärtskidor och flugsvampar av modellera...Då ligger ni risigt till!;-)