onsdag, december 31, 2008

klockan tolv på nyårsafton

står mamman i fönstret, tittar på raketer och gråt-skrålar med uffe

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nja, jag tycker att fraktkostnaden är väl ändå som i andra webbutiker. Tror att jag betalade 40 kronor för det jag fick hem idag.

C sa...

Gott nytt år!
Önskar dig och familjen allt gott under 2009. Kram

Anonym sa...

Om det står handtvätt så kan man ju vädra den ofta istället och tvätta den mer sällan... så har jag börjat göra. Sliter minder på plaggen och naturen!

Anonym sa...

Ja, det verkar som om det är många som går via min gamla blogg... fast alla kanske inte orkar klicka sig vidare eftersom gamla bloggen fortfarande har fler besökare...

Anonym sa...

Nej, han har inga problem alls med magen och aldrig haft. Me vi får fortsätta och smörja och se om det blir bättre!

Anonym sa...

Jodå jag kan hel del om utvecklingspsykologi. Men precis som med alla andra delar av psykologin så finns det många olika teorier och då gäller det att välja vilken man ska tro på.

Men det jag skriver i min blogg är ju mina tankar och funderingar. Jag följer alltid mitt hjärta och det jag själv känner är bäst för Zack oavsett vad någon skriver på bloggen. Det trodde jag att jag förmedlade på bloggen, men det kanske inte kommer fram riktigt?
T.ex. även fast många ifrågasätter hur jag kan sluta med nattmålen så känner jag att han är hungrig och gör det jag tror är bäst för oss.

Anonym sa...

Jo, en sak till... :)

Jag förstår att det är något han vill när han gråter så länge, det är ju just därför vi har tröstat honom och tagit upp honom och kramat om honom.

Så vi får se om det fortsätter så här om nätterna eller om han kommer känna sig tillräckligt trygg i sig själv snart.

Anonym sa...

Oj, tusen tack för erbjudandet! Så gulligt av dig! Jag vet inte om jag har råd ändå... Får kolla lite i slutet av månaden när det är dags att betala räkningar. Eller hur länge gäller kupongen?

Anonym sa...

Nu var det länge sen du skrev något.
/kottis